Een nieuwe vakantie een nieuwe site - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van waarzijnwenu - WaarBenJij.nu Een nieuwe vakantie een nieuwe site - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van waarzijnwenu - WaarBenJij.nu

Een nieuwe vakantie een nieuwe site

Blijf op de hoogte en volg

24 Juli 2005 | Nederland, Tilburg

Beste vrinden,

Over 3 weken gaan Nicole en ik op vakantie. Je zou zeggen; niks aan de hand, leuk voor de meskes. Inderdaad.
MAARRRRR.....Om dit gemis wat te compenseren en om jullie bezig te houden gedurende deze tijd hebben wij besloten een heuse prijsvraag (met bijbehorende bokaal natuurlijk) uit te schrijven!!!!

Wij gaan namelijk NIET vertellen waar we naartoe gaan. HEHE (vinden we zelf heel leuk)
Jullie mogen (als jullie willen, deelname is geheel vrijblijvend) dus gaan raden waar we zijn......

Wat kun je winnen??????
- Een originele souvenir uit het desbetreffende land
- De 'waar zijn ze nu toch 2005' bokaal
- Een eervolle vermelding op onze website na afloop
- Een geplaatste foto op de site waarbij de bokaal in ontvangst wordt genomen

En dan nu de reglementen en statuten voor deelname:

-Deelname is per mailadres (dus je mag met meerdere mailadressen meedoen! Grijp die kans)
- Ouders, (schoon)broers, (schoon)zus zijn uitgesloten van deelname
- medewerkers en/of familieleden van een bepaald reisbureau ook

Hoe gaat het allemaal te werk?
Per geplaatst bericht (waarin we zo crypisch mogelijk proberen te blijven) van de webmasters op de site mag je raden waar we zijn/naartoe gaan (dus bv na dit bericht)
Je mag per keer (dus per geplaatst bericht van ons) ÉÉN land noemen (het moet wel leuk blijven natuurlijk)
Diegene die bovenstaande regel overtreedt wordt van de mailinglist verwijderd.....
Vragen stellen aan de vakantiegangers mag, maar zullen NIET worden beantwoord

Je wint pas als je het juiste land hebt geraden en dit correct hebt gespeld.
Je bent een winnaar indien je als eerste het land hebt genoemd (we kijken dus naar datum en tijd!)
Deze prijsvraag sluit op de laatste dag van de vakantie van Nicole en Melanie
Op deze laatste vakantiedag wordt bekend gemaakt waar wij zijn...(al zeg ik het zelf, dit is best leuk, ik zou meedoen)
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Je mag met meerdere mailadressen meedoen, met een maximum van 5 mailadressen

En dit mag ook niet:
Vanaf 12 augustus op Schiphol/Dusseldorf/Brussel gaan posten om te kijken welk vliegtuig de vakantiegangers nemen
Bedreiging van familieleden van de vakantiegangers
Inbraak bij vakantiegangers om sporen te vinden
Vakantiegangers voor aanvang van vakantie dronken voeren en zo uitvissen waar ze naartoe gaan

En dan dit nog.....
De reglementen en statuten kunnen ten alle tijde worden veranderd door de vakantiegangers (mocht er iemand slimmer zijn dan ons door bijv Interpol in te schakelen en ons als vermist op te geven)
Deelname sluit bij 500 mailadressen

SUCCES!!!!!!!!
Nicole en Melanie

• 24 Juli 2005 - 19:11

Mieke:

Ik denk.....de malediven

• 24 Juli 2005 - 19:14

Najat B.:

Jeetje wat een origineel idee. Wat een geluk dat ik de eerste ben die jullie berichtje leest. Ik denk namelijk bijna zeker te weten dat jullie naar Marokko gaan, daar ving ik laatst iets van op. Als prijs wil ik graag zo'n kameel (dromedaris is ook goed), zag ik laatst bij een vriendin die ook in Marokko is geweest --> erg leuk! Nou veel plezier dan maar in Marokko!

PS. Wanneer kan ik de prijs in ontvangst komen nemen?

• 24 Juli 2005 - 19:18

Yvette:

Deze prijsvraag is voor de bedenkers nog een grotere uitdaging dan voor de deelnemers. Ik geloof er namelijk niks van dat Mel tot het einde van haar vakantie de bestemming geheim kan houden. Als dat lukt loof ik ook een bokaal uit.

en dan nu mijn wild guess... Turkije!

• 25 Juli 2005 - 07:52

Marieke:

Als je dit soort grootse, veelomvattende projecten gaat opstarten vlak voor je vakantie, dan ben je ZEKER toe aan rust, zon, zee en strand straks. Melanie wil vast naar een tropisch oord, waar veel mooie mannen en lekkere cocktails zijn. Daarom denk ik: De Caribische Eilanden!

• 25 Juli 2005 - 09:31

Mariska:

Isla Margherita!

Eigenlijk wilde ik Turkije zeggen, maar ik wil de bokaal niet delen natuurlijk...

• 25 Juli 2005 - 11:25

Yolanda:

Iets niet alledaags, maar een beetje lekker zonntje kan geen kwaad. Niet elke dag met een rugzak op trekken, maar ook niet twee weken op het strand. Een safari misschien, twee meiden in een stoer Jeepje. Ik gok op Kenya!

• 25 Juli 2005 - 11:30

Linda:

De bestemming is volgens mij ook Kenia! Na dat Melanie de foto's op internet heeft gezien, weet ik zeker dat jullie voor Kenia hebben gekozen. Eerst een safari en daarna bijkomen op het strand van Zanzibar.

• 28 Juli 2005 - 10:19

Maud:

Orginaliteit is Mel d'r tweede naam! jammer dat dat met het vakantie adres niet is gelukt, want ik denk dat ik weet waar ze naar toe gaan.....Mel heeft er namelijk een paar keer om gezanikd!......tatatata BREEBRONNE!!
    toch?

• 29 Juli 2005 - 04:15

Marlous:

Beste Linda en Yolanda,
    Wij kennen elkaar niet, maar ik kan jullie verzekeren dat het niet Kenia gaat worden. Helaas, geen prijs voor jullie. Waarom ik dat zo zeker weet? Omdat ik met Melanie en Andres (toen nog leuk) in Kenia, Tanzania en Zanzibar ben geweest en ik weet dat Melanie geen twee dezelfde stempels in haar paspoort dunkt.
    Mel: ik mag god..... hopen dat het Bangkok is want ik mis je! Maar daar ben je ook al geweest.

O, trouwens, ik kan niet van de mailinglijst worden gegooid, want ik sta niet eens op de mailinglist!

p.s. ik gok ook op isla margaritha. Echt iets voor jou Mel, lekker oppervlakkig en donkerharige kerels ha ha ha ;-)

• 29 Juli 2005 - 04:16

Marlous:

Maar ik moet toch zeggen Mel, je bent idd ontzettend origineel. Er is nog nooit een verkeskop zo origineel geweest. Ik had dit spelletje ook best 5 maanden kunnen spelen, leuk voor mijn ouders

• 30 Juli 2005 - 12:47

Yvette:

Mijn topografische kennis laat me even in de steek... Breebronne?

Verder wil ik alle deelnemers veel succes wensen in de strijd *stroopt mouwen op* op naar de volgende hint!

• 31 Juli 2005 - 10:20

Floor:

Goed, ik probeer ook eens wat... Het schwarzwald? Maar goed dat ik nog meer pogingen mag wagen... Maud, ik denk dat we vast op kunnen houden, jij hebt gewonnen! Voor Yvette: Breebronne is het meest luxueuze vakantie-resort van Maasbree, weet je dat niet?

• 01 Augustus 2005 - 12:36

Peter:

Hey Malanie (en Nicole natuurlijk). Het is mij, Peter B. Waar prijsvragen zijn, daar ben ik! Als allround prijsvragen winnaar kom ik daarom ook hier mijn poging doen!

Ik heb werkelijk geen id, maar mijn prijsvragen instinct roept: Kroatie!