Geen nieuws

Blijf op de hoogte en volg

10 Augustus 2005 | Nederland, Tilburg

Hallo prijsvraag-hunks!

Hier een bericht om te melden dat er geen nieuwe tips&tricks komen vandaag of morgen.

Wanneer wel?! Nou, zeeeeker wel in het weekend. Vooruit. We beloven het.

De redactie wenst jullie zeer veel succes met jullie nieuwe input.

TWO THUMBS UP!!!!
:) :) :)

• 11 Augustus 2005 - 06:45

MarloEs:

zo spuit elf komt om de hoek hoor twee dagen voor het vertrek van de dames ontdekt mijn wereldvreemde geest deze website..... was dan ook even offline op mijn prive adres en op het werk is geen gaatje te vinden (behalve nu dan natuurlijk=geen collega0s aanwezig) bij deze gaat dan eindelijk mijn allereerste gok de lucht in: melanie en nicole gaan naar...ai heb geen cds van jones of van rowen heze....fcuk, nou dan wordt een wilde: mel en nicole gaan eens de totaal andere kant op: lapland!

• 11 Augustus 2005 - 06:46

Berwang:

of nee, berwang natuurlijk! je mag toch oneindig raden he?

• 11 Augustus 2005 - 06:49

Berwang:

oh en als souvenir, heel fijn zo´n foto van het naambord van berwang maarre.....geef mij dat ding nou maar live!

• 11 Augustus 2005 - 10:38

MarloUs:

Zeg, Berwang, wij zijn wel helemaal bij het tankstation rechts af gemoeten, de berg op om die foto te maken, dus wij wensen daar geen klachten over te horen.
    Waar Mel en Nicole heen gaan, dat zal me trouwens een worst wezen.
    Laten we gaan gokken wanneer ze weer terug komen: ik zeg over 2 weken. Iemand een andere mening?

• 11 Augustus 2005 - 12:38

Yvette:

Mogen er bij de volgende tips & tricks-ronde ook vragen gesteld worden?

Bij deze dien ik mijn vraag alvast in:

Mel, terrorismegevoelige plekken lijken een soort aantrekkingskracht te hebben op jou. Is je aankomende vakantiebestemmig ook van deze aard?

Met andere woorden, staat jullie bestemming op de lijst van Al Qaida?

groetjes aan de Berwang-lover!

• 11 Augustus 2005 - 14:12

Geert:

Ik wil ook mee naar Berwang, gaat Berwang zelf ook mee om als locale gids op te treden?
    Anders wil ik graag boeken op www.berwangbierfestijn.nl

• 11 Augustus 2005 - 23:29

Melanie:

Er was eens een meisje dat Nicole Neuray heette en die kwam er heel laat achter dat haar paspoort bijna verlopen was.....
    Toen kwam er een olifant met een dikke snuit en die blies bijna haar vakantiesprookje uit!!!
    Dank aan de gemeente Venlo voor hun eerste hulp bij bijna verlopen paspoorten....

• 12 Augustus 2005 - 13:06

Een Meisje Dat Nicole Neuray Heet:

Paspoort was nog 4.5 maand geldig hoor.... maar wij gaan zooooooo ver weg dat ik toch een nieuwe moest halen

• 13 Augustus 2005 - 11:30

Yvette:

Dit beschouw ik als een hint! Een nieuwe poging dus: Mexico aan zee!